OpenBedrijvenRoute op 15 April

Een kijkje achter de schermen!

Altijd al benieuwd geweest wat er zich afspeelt achter de deuren van uw collega-ondernemers? Dan is dit de uitgelezen kans om jouw nieuwsgierigheid te temperen en een stap binnen de diverse bedrijven van onze Bedrijventerreinvereniging te zetten.

Op 15 april openen wij als Tot Uw Dienst, samen met 17 bedrijven van BTV Het Spoor & De Meeren haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is. Er is een mooie selectie gemaakt van diverse bedrijven verdeeld over uiteenlopende sectoren. Van groot tot klein, lokaal tot internationaal. De OpenBedrijvenRoute geeft een mooie weerspiegeling van de activiteiten die zich afspelen op ons bedrijfsterrein.

Alle bezoekers zijn vrij om één, meerdere of misschien wel alle bedrijven op eigen initiatief te bezoeken. Wij verwachten u als bezoeker zo een mooi beeld te geven van ons gevarieerde bedrijventerrein en haar mooie ondernemingen. Wij hebben op deze dag extra aandacht voor jullie. Met leuke activiteiten, interessante verhalen, rondleidingen en workshops, belooft het voor iedereen een leerzame en inspirerende dag te worden. Ook voor de kinderen hebben wij iets leuks georganiseerd!

Komt u op 15 april ook een bezoek brengen aan Uitzendbureau Tot Uw Dienst B.V. tijdens de OpenBedrijvenRoute?

www.TotUwDienst.nl

 

Open Bedrijven Route

© 2023 Uitzendbureau Tot uw Dienst. Alle rechten voorbehouden.