We zijn er voor jou, altijd!

Wijzigingsdatum 4 juni 2024

We zijn er voor jou, altijd!

Dat is waar we voor staan! Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van arbeidskrachten in zeer uiteenlopende branches en specialisme zoals bijvoorbeeld transport en logistiek, constructie, assemblage, productie, infra en bouw.

Vertrouwen & zekerheid, voor nu en op lange termijn!
Wij kiezen voor duurzame relaties, dat biedt zekerheid en geeft vertrouwen voor de toekomst. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat alle partners waar wij mee samenwerken weten dat wij een professionele uitzendorganisatie zijn en volledig gecertificeerd zijn. (ABU, NEN4400-1, VCU, VBW, Stichting Normering Arbeid, SNF Wonen en Securitech)

Piekopvang? Snel schakelen!
Ja daar zijn we goed in, we begrijpen dat er fluctuaties in workflow kunnen ontstaan, dan is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op een partij zoals Tot Uw Dienst. Wij nemen jouw arbeidsproblemen uit handen en zorgen ervoor dat jouw productie en werkzaamheden gewoon door kunnen gaan zonder al te veel vertraging.

Inhousing: korte lijnen!
Voor verschillende bedrijven bieden wij deze dienst aan, compleet ontzorgen dus, omdat wij het eerste aanspreekpunt zijn voor de werknemers en de gehele planning op ons nemen.

Huisvesting? Wij regelen het!
Wij zorgen goed voor onze mensen en bieden ze een veilige en stabiele omgeving waar ze prettig kunnen wonen. Wij stellen hoge eisen aan het welzijn van medewerkers!

Zullen we kennismaken?
Onze accountmanager is er voor jou, altijd.
Bel 0485 470 026 of mail info@uitzendtud.nl

 

Onze nieuwsberichten

We zijn er voor jou, altijd!

We zijn er voor jou, altijd!
Lees meer

BrancheTrends: flex of vast?

Het blijft voor veel ondernemers een lastige keuze: kies ik voor een flexibele schil of kies ik juist voor meer vaste medewerker.
Lees meer

Koester je relaties

Personeelstekorten breiden zich verder uit.
Lees meer