Koester je relaties

Wijzigingsdatum 5 februari 2024

Koester je relaties

Personeelstekorten breiden zich verder uit.
De krapte op de arbeidsmarkt is inmiddels bijna een gewoonte geworden, de mogelijke schaarste die gaat ontstaan als gevolg van de oorlog gooit ook roet in het eten waardoor investeren en groei ook vertraging oploopt. We zitten nog midden in de Coronacrisis en die nasleep krijgen we ook nog mee te maken.

Negatief? Nee hoor!
We merken dat we elkaar meer opzoeken, meer bezig zijn met elkaar maar wel op een prettige sociale manier. Heeft deze economische catastrofe ons op een of andere manier verbroederd? Zijn we socialer naar elkaar geworden? Het lijkt er wel op, als we voor onszelf spreken heeft het ons ook iets moois gebracht.

We zijn op zoek gegaan naar wat ons verbindt, naar wat onze connectie is met onze relaties en wat wij belangrijk vinden als we samenwerken en hoe we willen samenwerken. Samen met ons marketingbureau hebben we gekeken naar de klantreis en gekeken naar wat ons verbindt. Onze slogan is volledig geïntegreerd in onze missie, visie en strategie: Wij zijn er voor jou, altijd!

Koester je relaties!
Samen werken we aan verbinding en werkgeluk. Weten hoe wij dat doen?

#samenwerken #connectie #uitzendbureau #totuwdienst

Onze nieuwsberichten

We zijn er voor jou, altijd!

We zijn er voor jou, altijd!
Lees meer

BrancheTrends: flex of vast?

Het blijft voor veel ondernemers een lastige keuze: kies ik voor een flexibele schil of kies ik juist voor meer vaste medewerker.
Lees meer

Koester je relaties

Personeelstekorten breiden zich verder uit.
Lees meer