De titel van nieuwsitem 1

133 op 100: schreeuwen om aandacht?

Wijzigingsdatum 4 juni 2024

133 op 100: schreeuwen om aandacht?

Cijfers liegen niet, er zijn meer dan 11 miljoen banen op het moment en dat is een record. Op iedere 100 werklozen zijn momenteel 133 banen beschikbaar. De werkloosheid daalt langzaam en er komen ook nog steeds banen bij. De vacatures bij uitzendorganisaties heeft in 25 jaar nog nooit zo’n groei meegemaakt. Tja, accepteren is een optie, we moeten verder.

Kansen?
Wij denken van wel, je moet sowieso positief blijven en creatieve oplossingen bedenken. Het allerbelangrijkste is toch wel om in beeld te blijven, zowel bij opdrachtgevers als bij potentiële kandidaten.

Moeten we dan zo hard mogelijk gaan schreeuwen om op te vallen?
Nee, beter van niet, daar houden we ook niet van. Wij zeggen niet dat we de beste werkgever van Nederland zijn en we beloven ook geen gouden bergen, maar we doen er wel alles aan kandidaten maximaal te begeleiden naar een baan die bij ze past. Zowel qua skills als qua karakter en persoonlijkheid. Kijk, en daar zit nou juist voor ons het verschil: wij denken met je mee en zoeken een opdrachtgever die bij jou past en waar jij voor een lange periode aan de slag kan met als doel een vast contract. Wij willen jou zoveel mogelijk zekerheid bieden, daar worden we blij van!

Weten hoe wij dat doen? Bel 0485 470 026

#kansen #krapte #vastcontract #flexwerkers #detacheren #uitzendbureau #totuwdienst #wijzijnervoorjou #altijd

Onze nieuwsberichten

We zijn er voor jou, altijd!

We zijn er voor jou, altijd!
Lees meer

BrancheTrends: flex of vast?

Het blijft voor veel ondernemers een lastige keuze: kies ik voor een flexibele schil of kies ik juist voor meer vaste medewerker.
Lees meer

Koester je relaties

Personeelstekorten breiden zich verder uit.
Lees meer