Arbeidsmigranten

Wijzigingsdatum 5 februari 2024

Noem “arbeidsmigranten” en men associeert dit meestal direct met problemen, er hangt gewoon een negatieve walm omheen. Best triest eigenlijk want het zijn hardwerkende mensen zoals jij en ik. Wij Nederlanders bieden hen een baan aan en beloven ze in principe een betere toekomst en toch belanden we vaak in dezelfde negatieve discussie.

Onterecht dus, althans dat vindenook wij. In Nederland werken bijna 800.000 mensen met een niet Nederlandse afkomst, zij verdienen het om fatsoenlijk behandeld te worden. Dat geldt overigens voor ieder levend wezen maar dat is een andere discussie ?. We hebben elkaar gewoonweg keihard nodig en als we elkaar zien als gelijkwaardige collega in plaats van tweederangsburger dan hebben we al stappen gemaakt toch?

Die gelijkwaardigheid begint natuurlijk ook bij de bedrijven en uitzendbureaus die wel het beste met ze voor hebben. Goede en veilige huisvesting, degelijk advies, vertrouwen geven en zover als mogelijk is, zekerheid bieden met betrekking tot een leuke baan waar ze voor een langere periode aan de slag kunnen.

Dus? Wij omarmen internationale medewerker en zorgen goed voor ze, altijd!

Zullen we kennismaken?
Neem contact op via 0485 470 026 of mail naar info@uitzendtud.nl.

#internationalemedewerkers # beterdan #arbeidsmigranten #vastedienst #flexwerkers #uitzendbureau #totuwdienst #wijzijnervoorjou #altijd

Onze nieuwsberichten

We zijn er voor jou, altijd!

We zijn er voor jou, altijd!
Lees meer

BrancheTrends: flex of vast?

Het blijft voor veel ondernemers een lastige keuze: kies ik voor een flexibele schil of kies ik juist voor meer vaste medewerker.
Lees meer

Koester je relaties

Personeelstekorten breiden zich verder uit.
Lees meer