Wie is Geert

Aan het woord:
Geert Verbruggen, algemeen Directeur van Uitzendbureau Tot Uw Dienst.

Wij hebben BrandingConcepts uit Mill de opdracht gegeven om ons bedrijf en de mensen marketingtechnisch “onder een vergrootglas” te leggen om vervolgens een nieuwe strategie te gaan bepalen. Een onderdeel van het marktonderzoek is de Why-How-What filosofie die zij hanteren: een persoonlijk interview. Een belangrijk gedeelte in het interview is om te kijken hoe ik het bedrijf zie en hoe een buitenstaander mogelijk naar het bedrijf kijkt.

Wij zijn er voor jou, altijd!
“Het is bijzonder om te zien dat er eigenlijk zo weinig persoonlijke kenmerken naar buiten komen terwijl dat juist de kracht van het bedrijf is”, aldus BrandingConcepts.

Zij hebben gekozen voor de slogan: Wij zijn er voor jou, altijd! Die slogan is de eindconclusie van het interview en eigenlijk een hele korte samenvatting van mij als persoon en waar ik voor sta. Als bedrijf willen wij namelijk maximaal ontzorgen en volledig tot uw dienst zijn om arbeidskwesties uit handen te nemen.

Spiegel voorhouden

Tijdens onze gezamenlijke screensessie met het marketingbureau is naar voren gekomen dat het belangrijk is om mijn waarde en normen ook zakelijk te vertalen naar Tot Uw Dienst zodat mijn “missie, visie en strategie” duidelijker vertaald wordt en prominent aanwezig mag zijn. Ik ben nu eenmaal best bescheiden, daarnaast ook echt een gevoelsmens. We gaan sterker naar voren laten komen waar we voor staan en wat wij belangrijk vinden met betrekking tot zakelijke relaties om u vervolgens nog beter van dienst te kunnen zijn. We gaan hier de komende maanden nog veel meer over delen als zijnde onderdeel van de campagne! We hebben er enorm veel zin in!

Persoonlijk
Zullen we kennismaken? Dan vertel ik u graag meer over ons en onze werkwijze.

Hartelijk dank voor het lezen en hopelijk Tot Uw Dienst!
Vriendelijke groet,
Geert Verbruggen

 

© 2023 Uitzendbureau Tot uw Dienst. Alle rechten voorbehouden.