Geen CV = niet ok?

Wijzigingsdatum 5 februari 2024

We zijn er zo gewend aan een CV, zonder een CV solliciteren is gewoon niet mogelijk. We hebben immers gegevens uit het verleden nodig. Maar, gegevens uit het verleden bieden geen garantie voor een rooskleurige toekomst, dat weten we ook!

Zeker gezien de huidige krapte op de arbeidsmarkt moeten we meedenken, maar los daarvan moeten we ook met de tijd mee. Uiteindelijk gaat het om onderbuikgevoel én het goede gesprek dat je hebt met een kandidaat. De empathie en de kwaliteit van de recruiter komt hierbij ook om de hoek kijken, stelt hij de juiste vragen? Durft de recruiter wel voldoende door te vragen?

Tijdens een kennismakingsgesprek met een kandidaat horen dergelijke vragen aan bod te komen, zijn of haar drijfveer en motivatie spelen een belangrijke rol in de volgende fase van het sollicitatieproces. Wij kijken graag een paar stapjes verder en gaan graag het gesprek aan om af te tasten en aan te voelen waar kwaliteiten en verbeterpunten liggen, iemand met een ambitie heeft ten slotte altijd kans, overal. De ambitie om door te groeien of juist de ambitie om een opleiding te volgen? Wij bieden de mogelijkheden en gunnen iedereen een kans!

Zullen we kennismaken?
Neem contact op via 0485 470 026 of mail naar info@uitzendtud.nl

#geenCV #iswelok #vastedienst #flexwerkers #detacheren #uitzendbureau #totuwdienst #wijzijnervoorjou #altijd

Onze nieuwsberichten

We zijn er voor jou, altijd!

We zijn er voor jou, altijd!
Lees meer

BrancheTrends: flex of vast?

Het blijft voor veel ondernemers een lastige keuze: kies ik voor een flexibele schil of kies ik juist voor meer vaste medewerker.
Lees meer

Koester je relaties

Personeelstekorten breiden zich verder uit.
Lees meer