uitzendbureau best
  • Home
  • Uitzendbureau Best

Uitzendbureau Best

Welkom bij Uitzendbureau Tot Uw Dienst. Als uitzendbureau voor Best en omstreken verbinden we diverse bedrijven met juiste kandidaten. Persoonlijke service en maatwerkoplossingen zijn onze focus waarbij wij streven naar de perfecte match, zowel voor werkgevers als voor werkzoekenden. 

Uw uitzendbureau voor Best en omstreken

Wij werven, selecteren, bemiddelen en begeleiden uitzendkrachten uit Nederland en de rest van EU-landen voor uiteenlopende branches. We zijn er voor piekopvang tot structureel management. We zijn voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt. Wij vinden voor u de juiste mensen als uitzendbureau voor Best en omliggende plaatsen.

Laat ons weten waar u naar op zoek bent

Neem contact met ons om aan te geven waar u naar op zoek bent. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden om uw vacatures zo snel mogelijk vervuld te laten worden worden met de juiste mensen. Onze medewerkers staan u graag te woord! Via telefoon 0031 (0)485 470 026 of via e-mail info@uitzendtud.nl

 

 

 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Houtzagerijstraat 22
5451 HZ Mill

0031 (0)485 470 026
info@uitzendtud.nl

 

Uw eigen contact

Ons uitzendbureau heeft alleen bestaansrecht met tevreden opdrachtgevers en arbeidskrachten. Daarom heeft u bij ons uw eigen contactpersoon. Op deze wijze nemen wij u alle rompslomp uit handen. Want werven en uitzenden is maatwerk, met een dienst die u op het lijf geschreven is!

uitzendbureau best
Uitzendbureau best
Uitzendbureau best

 

Persoonlijk gesprek met ons als uw uitzendbureau in Best

Wanneer u overweegt ons in te schakelen als uitzendbureau in Best voor werving van uw personeel, brengen wij voorafgaand een bezoek aan u. Want het is goed om alvast kennis te maken met toekomstige collega’s en de werkplek. Uw wensen in relatie tot de werkzaamheden brengen we in een persoonlijk gesprek met u in kaart. Zo krijgt u de juiste en bovendien ook de meest gemotiveerde medewerkers op de juiste plaats in uw onderneming.

Certificeringen

Wij vinden het welzijn van de mens erg belangrijk, daarom hebben wij ervoor gekozen om aan alle belangrijke certificeringen te voldoen. Dat geeft vertrouwen in de samenwerking en zekerheid voor de toekomst. Wij zijn gecertificeerd volgens de NEN 4400-1 norm en wij beschikken over het SNA-keurmerk en de VCU-certificering. Wij zijn ook aangesloten bij de stichtingen SNCU en Stichting Normering Flexwonen.