Wij regelen het voor je

Wij kunnen ons voorstellen dat werken in een vreemde omgeving veel vragen bij je oproept. Daarom houden we zoveel mogelijk rekening met je wensen. We introduceren je in je nieuwe werkomgeving en regelen zaken als huisvesting, papieren en vervoer van en naar je werk. Ook nadat je geplaatst bent, houden we contact met je.

Wij zoeken… jou!

Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste kandidaten uit Oost-Europa voor diverse functies in de productie, constructie, infra, bouw en logistiek.

Solliciteren gaat heel gemakkelijk: zie je een passende vacature op deze site? Dan kun je ons bellen, e-mailen of reageren via Facebook of WhatsApp. Staat er geen passende vacature bij?

Stuur dan een open sollicitatie en wij nemen contact met je op.

Naar Nederland

Voldoe je aan het functieprofiel? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek en kijken we samen met jou of de functie bij jouw wensen en ambities past. Is je toekomstige opdrachtgever ook akkoord, dan kun je bij ons op detacherings- of uitzendbasis aan de slag. Je salariëring valt onder de cao van de inlener.

Wanneer de arbeidscontracten zijn getekend, kom je naar Nederland. Onze coördinator vangt je op en zorgt ervoor dat aan alle benodigde formaliteiten wordt voldaan. We regelen ook je ziektekostenverzekering.

Meer weten over werken bij Tot Uw Dienst?
Zoek eens in onze vacatures of neem contact met ons op! Tot Uw Dienst!

Je voelt je snel thuis

Je woonruimte, met internet, regelen wij ook voor je. Wij brengen je van en naar je werk. Vanuit elk van onze woonlocaties is er een supermarkt op fietsafstand. Nog even over ons: wij zijn geen grote uitzendorganisatie. Bij ons is de betrokkenheid met alle arbeidskrachten hoog. Je zult je bij ons direct thuis voelen. Dat werkt motiverend voor jou.

Ervaar je overlast van de door ons gehuisveste kandidaten?
Een melding maken kan via 06-53501692.

Natuurlijk kun je bij ons altijd terecht voor vragen. Gewoon doen!

 

© 2023 Uitzendbureau Tot uw Dienst. Alle rechten voorbehouden.