Hoe werken we?

Een uitzendbureau heeft alleen bestaansrecht met tevreden opdrachtgevers en uitzendkrachten. Daarom hebt u bij ons uw eigen contactpersoon. Zo nemen wij u alle rompslomp uit handen. Want werven en uitzenden is maatwerk, met een dienst die u op het lijf geschreven is!

Altijd in beweging

Wie personeel uitzendt, dient kennis te hebben de arbeidsmarkt in zowel eigen land als het land van herkomst van de arbeidsmigrant. Pas dan kun je op zoek naar de kandidaat die past bij de wensen die u stelt over opleiding, ervaring en competenties. En of de kandidaat past in uw bedrijfscultuur en team. We doen meer. Zo zorgen we voor het vervoer naar Nederland, het verblijf, verzekeringen en voor de juiste afdrachten van belastingen en premies. Ook het vervoer van de verblijfsplaats van en naar uw onderneming wordt door ons geregeld. Er is persoonlijk contact met de uitzendkracht gedurende de periode dat hij of zij voor u werkt. Wij fungeren bovendien als vraagbaak.

Wij maken graag kennis

Wanneer u overweegt ons in te schakelen voor werving van uw personeel of voor detachering, brengen wij voorafgaand een bezoek aan uw locatie. Want het is goed om alvast kennis te maken met toekomstige collega’s en de werkplek. Uw wensen in relatie tot de werkzaamheden brengen we in een persoonlijk gesprek met u in kaart. Zo krijgt u de juiste en bovendien ook meest gemotiveerde medewerkers op de juiste plaats in uw onderneming.

Meer weten over hoe wij werken?
Neem contact met ons op.
Tot Uw Dienst!

Detachering

Detacheren is het inlenen van personeel. Vaak worden gedetacheerden voor een langere periode ingezet dan een uitzendkracht. Bij detachering nemen wij uw medewerker in dienst. Dat heeft voordelen:

  • Zo huurt u werknemers in gedurende een vooraf bepaalde periode.
  • De hoogte van uw investering is dus ook vooraf duidelijk.
  • Verder loopt u geen financiële risico’s rond ziekteverzuim en ontslag.
  • En omdat bepaalde kandidaten bewust kiezen voor detachering, is hun motivatie hoog.

Werving en selectie, en daarna?

Nadat u bij ons een werving- en selectietraject hebt gestart, kunt u besluiten uw nieuwe medewerker zelf in dienst te nemen, maar u kunt hem of haar ook bij ons detacheren. De nieuwe medewerker komt dan bij ons in dienst, waarbij Tot Uw Dienst zogezegd het werkgeverschap van u overneemt. U krijgt van ons een financieel overzicht op basis van de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

U betaalt elke maand hetzelfde bedrag, geen verrassingen achteraf.

Help, mijn medewerker is ziek!

Een zieke medewerker is een vervelende situatie. Voor de medewerker zélf, maar ook voor u. Het betekent immers rompslomp. Bovendien vraagt het kennis om ziekteverzuim te reduceren en ziektegevallen in goede banen te leiden. In geval van detachering is Tot Uw Dienst de werkgever. Dus zijn deze zorgen voor ons!

Wij houden u, binnen de wettelijke regels, op de hoogte van het herstel van uw medewerker. Gaat de ziekte langer duren? Dan kunnen wij ook voor vervanging zorgen.

Ik heb een project

Misschien hebt u slechts tijdelijk extra personeel nodig. In zulke gevallen is doorgaans duidelijk hoelang een dergelijke periode gaat duren. Denk aan (seizoens)pieken in de productie, zwangerschapsverlof of bij een specifiek project.

Detachering is dan een uitstekend middel omdat Tot Uw Dienst de nodige verplichtingen van u overneemt. Na afloop van afgesproken periode nemen partijen weer afscheid van elkaar. U hebt daarbij geen omkijken naar bijvoorbeeld aflopende contracten en transitievergoedingen.

Werving en selectie

Wie op zoek is naar echt goede vakmensen op zowel lager als middelbaar niveau, weet het: ze zijn moeilijk te vinden. De economie draait al weer een tijd op volle toeren en er komen nog altijd banen beschikbaar. Hoe vindt u de juiste kandidaat? Tot Uw Dienst maakt het u gemakkelijk, door de volledige wervings- en selectieprocedure van u over te nemen. Het biedt u voordelen:

  • Onze expertise van de arbeidsmarkt en ons netwerk staan tot uw beschikking.
  • U krijgt de perfecte match: de juiste medewerker op de juiste plaats…
  • …en bent minder tijd kwijt met zoeken naar en screenen van kandidaten.

Hoe werkt het?

Wij horen graag meer over de cultuur van uw bedrijf, de functie waarvoor u een kracht zoekt en wat u van de nieuwe medewerker verwacht.

Met die informatie bij de hand kunnen we samen met u een vacature opstellen. Uw bedrijfscultuur is daarin belangrijk, naast natuurlijk de opleidings- en ervaringseisen. Uiteraard laten we uitgebreid de mogelijkheden zien die uw bedrijf biedt aan zijn medewerkers.

De zoektocht begint

In de zoektocht naar de juiste kandidaat wordt vervolgens ons netwerk ingeschakeld. Uw vacature verschijnt op deze website. Kandidaten kunnen telefonisch reageren, maar ook via e-mail, Facebook of WhatsApp.

Wij selecteren daaruit de meest geschikte kandidaten en met hen voeren we een eerste gesprek. Vervolgens sturen we de curricula vitae van de beste kandidaten door, waarna samen met u de vervolggesprekken worden gehouden. Natuurlijk houden we u op de hoogte van de jongste ontwikkelingen gedurende het hele traject.

De perfecte match!

Wanneer via werving en selectie de perfecte match is gemaakt, is er een aantal mogelijkheden. Zo kan de kandidaat bij u in dienst komen, waarbij wij hem of haar kunnen begeleiden met het opstellen van het arbeidscontract.

De andere mogelijkheid is dat de kandidaat via Tot Uw Dienst bij u wordt gedetacheerd.

Meer weten over onze werving en selectie?
Neem contact met ons op. Tot Uw Dienst!

© 2023 Uitzendbureau Tot uw Dienst. Alle rechten voorbehouden.