We doen het samen!

Tot Uw Dienst is overtuigd van de kracht van samenwerking. Succes bereik je alleen met een sterke band tussen werkgevers, uitzendkrachten en onze eigen uitzendorganisatie.

Wij genieten ervan wanneer onze bemiddeling bijdraagt aan het succes van zowel bedrijven en instellingen als onze uitzendkrachten. Daar doen we het allemaal voor!

Waarom?

Een gemotiveerde medewerker draagt bij aan het succes van een onderneming of instelling. En andersom! Daarom is het onze overtuiging dat iedere organisatie recht heeft op de uitzendkracht met de beste match. En dus richten onze diensten zich op het behalen van optimaal resultaat. Voor werkgever én werknemer. Ons team is daar op samengesteld: afspraken komen we na en we blijven voortdurend zoeken naar manieren om het nóg beter te doen.

Een duurzame relatie

Voor een werkelijk duurzame relatie is het belangrijk regelmatig de samenwerking te evalueren. Dat doen we met criteria die we in overleg samenstellen.

Zo kunnen we als gelijkwaardige partners samenwerken en blijft onze dienstverlening transparant en betrouwbaar. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op. Tot Uw Dienst!

Certificeringen

Keurmerk Securitech
Keurmerk: Stichting Normering Arbeid
Keurmerk NEN

© 2023 Uitzendbureau Tot uw Dienst. Alle rechten voorbehouden.