Over ons

Over ons

We doen het samen!

Tot Uw Dienst is overtuigd van de kracht van samenwerking. Succes bereik je alleen met een sterke band tussen werkgevers, uitzendkrachten en onze eigen uitzendorganisatie.

Wij zijn trots wanneer onze bemiddeling bijdraagt aan het succes van zowel bedrijven en instellingen als onze uitzendkrachten. Daar doen we het allemaal voor!

Waarom?

Een gemotiveerde medewerker draagt bij aan het succes van een onderneming of instelling. En andersom! Daarom is het onze overtuiging dat iedere organisatie recht heeft op de uitzendkracht met de beste match. En dus richten onze diensten zich op het behalen van optimaal resultaat. Voor werkgever én werknemer. Ons team is daar op samengesteld: afspraken komen we na en we blijven voortdurend zoeken naar manieren om het nóg beter te doen.

Een duurzame relatie

Voor een werkelijk duurzame relatie is het belangrijk regelmatig de samenwerking te evalueren. Dat doen we met criteria die we in overleg samenstellen. Zo kunnen we als gelijkwaardige partners samenwerken en blijft onze dienstverlening transparant en betrouwbaar. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op. Tot Uw Dienst!

 

 

 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Houtzagerijstraat 22
5451 HZ Mill

0031 (0)485 470 026
info@uitzendtud.nl